Ismerd meg a brit királyi családi szokatlan karácsonyi szokásait

Forrás: -- -
karácsony szokások királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna?

Ajándékozás

Nem divat drága ajándékot venni egymásnak a családban, inkább valami kedves aprósággal lepik meg egymást a királyi család tagjai. Diana hercegnő egyszer elkövette ezt a hibát, első karácsonyán nem tudott erről a szokásról és egy megletősen drága kasmír pulóvert vásárolt Anna hercegnőnek, ezzel pedig ciki helyzetbe került.

Méreckedés

Elég bizarr, de a karácsonyi lakomázást mindig azzal kezdik, hogy megmérik magukat, majd vacsora végeztével ismételten méreckednek. Mindezt pedig azért teszik, hogy leellenőrizzék igazán jól laktak az elfogyasztott ételeket követően.

Forrás: --

Mise

Karácsony első napján a eggelit követően templomba indul a család, méghozzá a birtok szélén található Szent Mária Magdolna-templomba, ahol meghallgatják a misét. Ez idén valószínűleg nem lesz megtartva.

Karácsonyfa

A királyi családnak két fája van. Egy hagyományos, nagy karácsonyfája, a másik pedig egy óriási ezüst műfenyő, ami nagyjából harminc éves és minden karácsonykor az étkezőben állítják fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.