„Nagyon sokáig fájt” – Friderikusz Sándor kidobta Kánya Katát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
barátság Friderikusz Sándor Kánya Kata karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kánya Kata nagyon jó barátságban volt Friderikusz Sándorral, a tévés sokáig egyengette a karrierjét, ám egyszer csak megharagudott rá, és kirúgta őt.

Kánya Kata arról mesélt Péterfi Judit Tükör című műsorában, hogyan indult a karrierje. Kiderült, Friderikusz Sándor rengeteget segített neki anno, nagyon jó viszonyban voltak. Csakhogy ez hirtelen megromlott, és már nem volt lehetőség a békülésre, ami a sztárnak nagyon fájt.

Kánya Kata és Friderikusz Sándor barátsága véget ért. Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Akkor mi nagyon jóban voltunk a Sándorral. Hazajött Amerikából s azt mondta: 'Hoztam magának egy műsort, ez magának jól fog állni. Írjon egy szinopszist, és adja be.' Akkor vált szét az M1 meg az M2. Azt sem tudtam, mi az a szinopszis, ő támogatott, rugdosott" – mesélte Kánya Kata, hogyan indult a Kalandorok kíméljenek című műsora, amit később a rádióban folytatott, majd társkereső irodát alapított.
Csakhogy időközben Sándorral nagyon megromlott a viszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.