A járvány alatt lett nagypapa Vikidál Gyula: "Ez a tündéri apróság is erőt ad nekem a folytatáshoz"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
nagyszülő család Vikidál Gyula nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 72 éves Vikidál Gyulának sem volt könnyű a 2020-as év, de az énekes igyekszik pozitív maradni.

A Liszt Ferenc-díjas énekesnek is fellépések nélkül telt az idei év, pedig ha tehetné, folyton színpadon lenne.

Borzalmas ez az esztendő, nehéz erre más jelzőt mondani. Rengeteg zenésztársat, barátot vesztettünk el, s persze, olyan civilt is, aki közel állt hozzánk. Nem könnyű ezt feldolgozni, de ez a vírus a mi háborúnk, nekünk ezt kell túlélni

– mondta a Blikknek Vikidál Gyula.

Az énekes nem mozdul ki otthonról, és feleségével együtt próbálják kiélvezni az önkéntes karantén minden pillanatát.

"Olvasunk, régi magyar és külföldi filmeket nézünk, megunhatatlan, tökéletes, időtálló alkotásokat. S persze, megpróbálom hasznossá tenni magam, szerelek, lomtalanítok, garázst, kertet, csapot hozok rendbe, nehogy ellustuljak. Van bennem félsz és óvatosság is, de hiszek abban, hogy néhány hónap múlva újra színpadra állhatok."

-folytatta az énekes, akinek az idei év a sok rossz dolog mellett egy csodát is tartogatott.

"Büszkén mondom, hogy a jóisten és az én gyönyörű gyermekem a közelmúltban megajándékozott ezzel a tündéri aprósággal, és akkor még volt lehetőség, kiutazhattam hozzá, hozzájuk, és a kezemben tarthattam a csöppséget. Ez is erőt ad nekem, nekünk a folytatáshoz.

Megpróbálom megérteni mindazt, ami velünk, körülöttünk történik. Keresni a miértekre a válaszokat. De a bakancslistám itt van, és én megyek majd pontról pontra, remélhetőleg minél hamarabb."

-zárta sorait az énekes.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.