Hoppá! Ő lehet Vastag Csaba új barátnője? - Fotó

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
Görgényi Fruzsina fotó új barátnő Vastag Csaba szakítás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan azt korábban mi is megírtuk, a sármos énekes, Vastag Csaba öt év után nemrég szakított kedvesével, Görgényi Fruzsinával. A rajongók szerint már meg is van a következő kiszemeltje.

Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba öt éve a Grease című darab próbái alatt jöttek össze, de kapcsolatukat sosem tárták a nyilvánosság elé. A közösségi oldalakon sem mutatták meg szerelmüket, az elmúlt években mindössze néhány fotót tettek közzé magukról. A pár nemrég közösen döntött a szakítás mellett.

A pletykák szerint Csaba már nincs is egyedül, rövid időn belül újra párra talált. A rajongók szerint a Sztárban sztár dögös énekesnője, Tóth Andi csavarta el a fejét, akivel nemrég egy közös projektben is részt vettek. Ezt Fruzsi egyik Instagram fotója alatt kezdték kivesézni, amelyen a szőke bombázó hasonló fekete latex szerelésben pózol, mint korábban Tóth Andi - írj a Ripost.

"Tóth Andival nem könnyű felvenni a versenyt. Állandóan Csabával valami közös projekten van. Sőt, mindenhol azt olvasni, hogy együtt vannak" - olvasható az egyik követő kommentje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.