Ahogyan azt korábban mi is megírtuk, a sármos énekes, Vastag Csaba öt év után nemrég szakított kedvesével, Görgényi Fruzsinával. A rajongók szerint már meg is van a következő kiszemeltje.

Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba öt éve a Grease című darab próbái alatt jöttek össze, de kapcsolatukat sosem tárták a nyilvánosság elé. A közösségi oldalakon sem mutatták meg szerelmüket, az elmúlt években mindössze néhány fotót tettek közzé magukról. A pár nemrég közösen döntött a szakítás mellett.

A pletykák szerint Csaba már nincs is egyedül, rövid időn belül újra párra talált. A rajongók szerint a Sztárban sztár dögös énekesnője, Tóth Andi csavarta el a fejét, akivel nemrég egy közös projektben is részt vettek. Ezt Fruzsi egyik Instagram fotója alatt kezdték kivesézni, amelyen a szőke bombázó hasonló fekete latex szerelésben pózol, mint korábban Tóth Andi - írj a Ripost.

"Tóth Andival nem könnyű felvenni a versenyt. Állandóan Csabával valami közös projekten van. Sőt, mindenhol azt olvasni, hogy együtt vannak" - olvasható az egyik követő kommentje.