Megtaláltak egy 15 évvel ezelőtt feladott palackpostát Szegeden

Forrás: Origo -
karácsony palackposta feladó Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 évvel ezelőtt adták fel azt a palackpostát, amit tavaly karácsonykor találtak meg Szegeden.

Tavaly karácsonykor az algyői Tisza-parton egy nő és a fia talált rá a 15 évvel ezelőtt feladott palackpostára, ami ukrán nyelven íródott. A nő írt egy bejegyzést a talált tárgyról a Szegeden láttam Facebook-csoportba,a mire rövid időn belül érkezett is válasz.

Kiderült, hogy a levelet egy 3 éves ukrán kislány írta, természetesen a szülei segítségével, aki 15 évvel ezelőtt augusztusban a romániai Bánságban található Tiszafán pihent, akkor írta meg levelét, amiben arra kérte a megtalálót, hogy küldjön neki ajándékot a megadott címre.

Egy férfi, aki láttam a bejegyzést a közösségi oldalon, levelet írt a az ungvári konzulátusnak, amelyben arra kérte őket, hogy derítsék ki, hogy a kislány a korábban megadott címen lakik-e még. A válasz egyhamar meg is érkezett. A 18 éves Szófia kívánsága pedig beteljesült, könnyek között vette át az ajándékot a tiszteletbeli konzul asszonytól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.