Ma este véget ér a Nicsak, ki vagyok? második évada és kiderül, hogy melyik sztárcsapat győzedelmeskedik. A műsorban viszont még három jelmez, a Varjú, a Tigris és a Baba is versenyben van.

Húsz jelmezes alakkal indult a Nicsak, ki vagyok? idei, második évada. Ma este azonban véget ér a verseny, lehull a lepel az utolsó három jelmezesről is és kiderül, hogy melyik sztárcsapat fog nyerni. Jelenleg Ábel Anita csapata vezet 6:5-re, de ez az állás bármikor megváltozhat - írja a Ripost.

Ma véget ér Nicsak, ki vagyok? idei, második évadaForrás: TV2

A mai döntőben a Varjú, a Tigris és a Baba még versenyben van, de este róluk is lekerül a maszk.

A Tigris jelmeze alatt a sztárcsapatok szerint Fresh Andit vagy Bestiák Bee-t  rejtőzhet, Ábel Anita viszont Tóth Andira, Kisóra, Baby Gabira vagy Lolára tenné a voksát.

A Varjú esetében határozott elképzelése van a csapatoknak, Kamarás Iván, Vastag Csaba kapta a legtöbb szavaztot, de Kinter Oszkár neve is felmerült.

A Baba jelmeze óriási, ami nem könnyítette meg a csapatok feladatát. Az énekhang alapján Völgyesi Gabira és Péter Szabó Szilviára tippeltek a csapattagok. Felmerült azonban még Wolf Kati, Sári Évi, Nika és Fésűs Nelly lányának, Horváth Csengének a neve is. Cíla csapata Völgyesi Gabi helyett végül Nikát tippeli a maszk alatt.