Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy több év után szakított Gillian Anderson a Korona színésznője és Peter Morgan, forgatókönyvíró. Eddig azt lehetett tudni, hogy békében váltak el, ám nemrég kiderült, hogy a szakításuk óta egy harmadik fél volt, méghozzá a színésznő egyik barátnője.

A Korona című sorozatban is együtt dolgozott a hollywoodi sztárpár Gillian Anderson színésznő és Peter Morgan, forgatókönyvíró. Ám most úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik a magánéletben.

Az X-akták Scully-ja és párja négyig voltak együtt, noha közös otthonuk nem volt. A színésznő úgy gondolta, ez a jó kapcsolatuk titka, szerinte véget ért volna a szerelem, ha összeköltöznek. Anno elárulta, ez azért is praktikus, mert sokkal könnyebb dolgok lesz, ha szakítanak. Nos, sajnos ezt meg is megtapasztalhatták.

Nemrég nyilvánosságra jutott, hogy a sztárpár szakításának oka egy harmadik fél volt, méghozzá Anderson egyik jó barátnője, Jemima Goldsmith producer, akivel Morgan már többször is együtt mutatkozott a napokban. Gillian azt sejti, hogy volt párja már a kapcsolatuk alatt viszonyt folytatott Jemimával - írja a Ripost.