Ez az a három csillagjegy, akibe Bak nőként soha ne szeress bele!

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat férfi horoszkóp szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésünk csillagjegye egy egész életen át befolyásolja a személyiségünk alakulását, még akkor is, ha nem hiszünk benne. Szomorú ezzel szembenézni, de igenis vannak olyan csillagjegyek, akik a szerelemben nem passzolnak egymáshoz.

Ha előre tudod, hogy ki az, akivel a legkevesebb esélyed van a boldogságra, könnyebben tudsz válogatni a jelentkezők közül is. A L!fe.hu most megmutatja, hogy Bak nőként, kik azok akikkel jobb ha nem gabalyodsz össze.


Kezdjük azzal, hogy mik a Bak nő jellemzői:
A Bakok havában született nő két fő jellemzője, hogy ízléses és előkelő.
A Bak nő szeretetteljes és romantikus, de csak akkor, ha a megfelelő férfi mellett van, aki ki tudja belőle hozni a mély érzelmeket. Kívülről sokan azt gondoljál róla, hogy nem is foglalkozik a szerelemmel, racionális és maximalista, ezért nem fordít figyelmet az érzelmekre. De, csak olyan férfi válasszon Bak nőt maga mellé, aki szereti a kihívásokat, hiszen időbe telik mire a jéghercegnő közel enged magához valakit. Ő az, akit szó szerint el kell csábítani, és csak hosszas udvarlás után kötelezi el magát. De ha megtette, akkor nagyon komolyan gondolja. Hűséges, szerető társra találhat benne, aki legalább ilyen komolyan veszi őt.

A Bak nő szeretetteljes és romantikus, de csak akkor, ha a megfelelő férfi mellett van Forrás: Shutterstock

Lássuk kik azok, a csillagjegyek, akikkel jobb ha egy randira sem mész el ha Bak nő vagy:


Oroszlán:
Egy Oroszlán pasi ugyan imponáló lehet a Bak nő számára, hiszen karizmája kilométerekkel előtte jár. Ám van valami, ami akár az első randi első öt perce után megölheti a kialakulni látszó romantikát. Ez pedig nem más, mint az Oroszlán férfi narcisztikus önimádata, és az, hogy ezt az éljenzést mással szemben is maximálisan elvárja. A Bak nő számára pedig éppen ez az, amire soha nem lenne hajlandó, ezzel pedig természetesen a teljes felháborodásba kergeti a férfit, aki nem érti a nő racionalitását, és azt sem, hogy miért nem szerelmesek mindketten ő belé. Így aztán, még ha a falat kaparod is, olyan erős köztetek a szexuális feszültség inkább vedd elő a büszkeséged és elegánsan sétálj el. Hidd el ezzel, csak magadnak teszel szívességet.


Skorpió:
Ő az, aki egyik pillanatban a csillagok közé repíti, másikba a pokolba taszítja a Bak nőt. A szenvedélyes élvhajhász Skorpiónak, nem lehet nemet mondani. Tüzes és csak a gyönyöröknek él. Ezzel persze elkápráztatja hamar a Bak nőt, ám ha neki éppen más dolga akad, vagy valami más villanyozza fel, akkor se szó se beszéd napokra is eltűnhet. Na, ez az, amit a világ legszerelmesebb Bak nője sem tolerál. Másrészt, ha házasságra is adja a fejét, mindig ő lesz az, aki irányítani és uralkodni akar. Számára a család szent, de uralkodási vágya miatt egy Bak nővel el sem jut az oltárig, pontosabban a második randiig sem.


Szűz:
A Szűz férfi első számú nagy hibája, hogy a szex és az intimitás egyáltalán nem fontos neki. A Bak nőről pedig tudva való, hogy fontosak számára az érzéki együttlétek. A Szűz férfinek ettől sokkal fontosabbak az anyagi dolgok. Ő elsősorban választottja anyagi hátterét vizsgálja. Roppantmód szereti a pénzt, és soha nem lenne képes közös kasszán éli egy nővel. Tiszteli partnerét, de úgy véli mindenki csak magáért vállaljon felelősséget. A biztonságra vágyó Bak nő számára egy ilyen házasság maga lenne a földi pokol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.