Ahogyan azt mi is megírtuk, hosszú betegeskedés után elhunyt Sas József, Jászai Mari-díjas humorista. Özvegye, Zsuzsa magát okolja a tragédiáért.

Koronavírus következtében került kórházba a neves humorista, Sas József. Egy ország aggódott érte, ugyanis nem volt túl jó egészségi állapotban. A Blikk információi szerint a művész szervezte nem bírta tovább a küzdelmet és vasárnap hajnalban elhunyt.

Özvegye, Zsuzsa azóta is képtelen felfogni, hogyan kaphatta el férje a koronavírust.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Rejtély, hogyan kaphatta el, hiszen tizennyolc hónapig itthon volt. Január elsején egyedül voltam vele, az ápolók ünnepeltek a szeretteikkel. Akkor vettem észre, hogy rosszul van. A mentő öt percen belül kiérkezett, és kimutatták a fertőzést. Köpni-nyelni nem tudtam.Egyből magamat hibáztattam, pedig minden óvintézkedést betartottam, folyamatosan fertőtlenítettem, még ételt sem rendeltem, nehogy bekerüljön valami az otthonunkba" - nyilatkozta az AC News-nak az özvegy.

Miután Sas József kórházba került felesége és lánya is tesztelték magukat.

"Miután kórházba került, a lányommal mi is megcsináltuk a tesztet, és mindkettőnknek negatív lett. Utána az ápolók is teszteltették magukat, de közülük sem volt senki fertőzött. Az orvosa azt mondta: kiszámíthatatlan a vírus útja" - fogalmazott Zsuzsa.

"Nem tudom, mit mondhatnék, csak azt, hogy hiányzik, és életem legboldogabb 44 évét tölthettem vele" - mondta szomorúan az özvegy.