Sas József özvegyének megrázó vallomása: " Egyből magamat hibáztattam"

özvegye gyász Sas József vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan azt mi is megírtuk, hosszú betegeskedés után elhunyt Sas József, Jászai Mari-díjas humorista. Özvegye, Zsuzsa magát okolja a tragédiáért.

Koronavírus következtében került kórházba a neves humorista, Sas József. Egy ország aggódott érte, ugyanis nem volt túl jó egészségi állapotban. A Blikk információi szerint a művész szervezte nem bírta tovább a küzdelmet és vasárnap hajnalban elhunyt.

Özvegye, Zsuzsa azóta is képtelen felfogni, hogyan kaphatta el férje a koronavírust.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Rejtély, hogyan kaphatta el, hiszen tizennyolc hónapig itthon volt. Január elsején egyedül voltam vele, az ápolók ünnepeltek a szeretteikkel. Akkor vettem észre, hogy rosszul van. A mentő öt percen belül kiérkezett, és kimutatták a fertőzést. Köpni-nyelni nem tudtam.

Egyből magamat hibáztattam, pedig minden óvintézkedést betartottam, folyamatosan fertőtlenítettem, még ételt sem rendeltem, nehogy bekerüljön valami az otthonunkba"

- nyilatkozta az AC News-nak az özvegy.

Miután Sas József kórházba került felesége és lánya is tesztelték magukat.

"Miután kórházba került, a lányommal mi is megcsináltuk a tesztet, és mindkettőnknek negatív lett. Utána az ápolók is teszteltették magukat, de közülük sem volt senki fertőzött. Az orvosa azt mondta: kiszámíthatatlan a vírus útja"

- fogalmazott Zsuzsa.

"Nem tudom, mit mondhatnék, csak azt, hogy hiányzik, és életem legboldogabb 44 évét tölthettem vele" - mondta szomorúan az özvegy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.