Egy hiba miatt olyan nevet adott gyermekének az anya, amivel tönkretette az életét

Forrás: Shutterstock -
névadás anya névválasztás újszülött hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal a születés előtt tudta csak meg a nevét nem vállaló nő, hogy gyermeket vár. A felfokoztt lelki állapot és az izgalom pedig egy hibához vezetett.

A választott névben csupán egy betűt tévesztett az anya, de sokak szerint ezzel egy életre tönkretette kisfia életét - írja a Mirror.

A kismama az Audrey nevet választotta, amin szülei meglepődtek, hiszen úgy tudták, ez lány név. A nő viszont állította, hogy ritkán, de fiúknak is adják, és ragaszkodott hozzá, hogy az ő kisfia is ezt viselje.

Forrás: Shutterstock

A nagymama azonban nem nyugodott bele, és jobban utánanézett. Kiderült, hogy a friss édesanya egy betűt tévedett, amikor bediktálta a választott keresztnevet:

mivel ő az Aubrey névre gondolt, nem az Audrey-ra.

Az egyelőre rejtély, hogy miként engedélyezhették egy fiúnak a lány név választását, ez itthon nem történhetett volna meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.