Extrém tetoválásával a vakságot kockáztatta a szexi tetovált lány - Fotók

fotó Vakság szemgolyó kockázat tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Devon O'Kelly modell és sztriptíztáncos imádja a tetoválásokat és a piercingeket. Az egyedi és különleges varratokért még az egészségét is képes kockára tenni.

Devon O'Kelly viszonylag korán a tetoválások és a piercingek szerelmese lett. 13 éves volt, amikor az első piercingjét és 15 éves volt, amikor első tetoválását megcsináltatta.

A most 25 éves lány az elmúlt években több, mint 23 tetoválást varratott magára. Mind közül

a legkedvesebb számára a szemgolyóján található lila színű tetoválás, amiért kis híjján a látását is kockára tette.

Ezt a roppant veszélyes tetkót 2018-ban Los Angelesben csináltatta. A varrást megelőzően öt éven keresztül olvasott, informálódott erről a nem éppen veszélytelen beaqvatkozásról.

Devon úgy feküdt tű alá, hogy tudta, akár a látását is elveszítheti az egyedi tetoválás miatt. Végül sikerült a varrás és azóta sem tapasztalt a modell semmilyen mellékhatást. Ami szembetűnő, hogy szemgolyójának a fehér része lila színű és alkalmanként lila színű könnycseppek távoznak a könnycsatornájából.

Devon az elmúlt években 115 órát töltött összesen tű alatt, valamint 5500 dollárt, azaz több, mint 1,5 millió Ft-ot költött tetotálásokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.