Feladta a hatéves kislány szervezete a harcot: a rák győzedelmeskedett felette

Forrás: Thinkstock -
agydaganat halál kislány fájdalom rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edie Jackson szülei teljesen ledöbbentek, amikor megtudták, hogy hatéves kislányuknak súlyos agydaganata van és hónapjai vannak csak hátra.

Edie Jacksonnál hatéves korában egy ritka agydaganatot diagsznosztizáltak, amelyet magas fokú diffúz belső Pontine Gliomának (DIPG) neveznek és az átlagos túlélési ideje 8-12 hónap.

Bár a kislány szülei teljesen összeomlottak, úgy döntöttek, hogy felveszik a harcot a daganattal és pénzt gyűjtenek egy New York-i méregdrága klinikai vizsgálatra - írja a Mirror.

Sok híresség segítségével végül 300.000 fontot sikerült összegyűjtenie a családnak, így Edie-nek sikerült átesnie az intenzív, célzott kemoterápián az Egyesült Államokban. Azonban a kislány szervezete kedden feladta a harcot a daganattal szemben. A szomorú hírt nagynénje közölte a Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.