Szabó Zsófi mindenkit megdöbbentett azza, hogy bejelentette, házassága zátonyra futott. Kiderült, a műsorvezető mindent megtett azért, hogy mentse kapcsolatukat, de az igyekezet sajnos nem volt elég.

Szabó Zsófi mindekit meglepett bejelentésével: a műsorvezető elmondta, vége a házasságának. Hozzátette, nehéz időszak van mögöttük. A gyermeküket természetesen továbbra is közösen nevelik, ezért láthatják majd őket hármasban az emberek. Kiderült, hogy Zsófi segítséget is kért, de a párterápia sem jelentett megoldást, végül ő döntött úgy, hogy vége. 

Szabó ZsófiForrás: RTL

"Sokáig magában tartotta a gondjait, egyedül akarta rendezni. Csak ő és Zsolti tudtak arról, válságba került a kapcsolatuk. Zsófi a barátai és még az anyukája elől is sokáig titkolta, hogy baj van, csak nemrég mondta el a szeretteinek, hogy különválnak. Pálma asszony mindenben támogatja, most sokat is van Zsófival és a picivel, de még a testvére, Gyuszkó is erősíti lelkileg a nővérét, nagyon összezárt a család" - mondta a Blikknek a műsorvezető ismerőse. 

"Egyelőre nem adták be a papírokat. Csendes, békés válást szeretnének, úgy tűnik, nem lesz gond se az anyagiak, se a gyermekük felügyeletét illetően, mindenben meg tudnak majd egyezni, ahogy a közös cégüket is együtt vezetik tovább. Jó maradt a viszonyuk, sok időt töltenek hármasban, és így is tervezik, szeretnék közösen nevelni Mendelt, mert érte mindketten mindent megtesznek" - tette hozzá.