Meztelen kép terjed Opitz Barbiról az interneten - Fotó

aljasság Opitz Barbi énekesnő meztelen fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaló áldozatává vált a fiatal énekesnő, Opitz Barbi, aki meztelen fotót oszt meg a fiatal szépségről a közösségi oldala bekövetéséért cserébe. 

Opitz Barbi nagyon népszerű és tehetséges énekesnő, akit csodálatos hangja mellett szexi külsejéért is rajonganak a követői.

Az egyik követője viszont túlment minden határon, mikor visszaélt Barbi fotójával. A csaló az énekesnő meztelen fotóját hirdeti az interneten, amit azután küld el a szerencsésnek, miután beköveti a profilját a közösségi oldalon.

A szörnyű tettet Barbi sem bírta végignézni szó nélkül.

"Hogy lehet valaki ennyire aljas, hogy egy (1,6 Milliós nézettségű) BIKINIS TikTok videómból kifotózott egy pillanatot, photoshopolta, egy SZERKESZTETT képet küldözget az embereknek, ezzel próbál szerezni magának követőket?!"

- fakadt ki Instagram oldalán a fiatal lány.

Az énekesnő továbbá arra is megkérte a követőit, hogy jelentsék a csaló profilját és ne dőljenek be a hazugságának, ugyanis jól látható, hogy a képen Barbi valójában nem meztelen.

Forrás: Instagram/ opitz.barbara

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.