Maradona lánya kiakad apja orvosainak beszélgetése miatt: "Meg fog halni az a dagadt"

halál Diego Maradona orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly novemberben hunyt el 60 évesen a focista legenda, Diego Maradona. Halálát szívroham okozta, előtte kórházban feküdt. Lánya most meglepő nyilatkozatot tett.

Diego Maradona lánya, Dalma teljesen elképedt, amikor a frissen nyilvánosságra került hangfelvételt meghallgatta, amin apja egykori háziorvosa, Leopoldo Luque és a pszichiátere, Agustina Cosachov beszélgetése hallható – írja a Marca.

A beszélgetésen az hallható, ha Maradona halálhíre kapcsán beszélget egymással a két orvos.

„Épp az autópályán vagyok, úgy tűnik meghalt, fogadok, hogy meghalt. Állítólag szívrohamot kapott, meg fog halni a dagadt és összesz*rja magát." - fogalmazott Leopoldo Luque.

Dalma felháborítónak tartja azt, ahogy a két orvos apjáról beszél, mint fogalmazott, amikor meghallotta, úgy érezte, elhányja magát.

Maradona gyermekei egyébként apjuk halálát követően megkérdőjelezték az orvosai által elrendelt kezeléseket is, de az ügyben sosem indult vizsgálat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.