VV Fru Renátóról nyilatkozott - Gondoltad volna, hogy ez lesz a vége?

Forrás: rtl.hu -
párkapcsolat Való Világ VV Renátó VV Fru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiesése után őszintén vallott a luxuxbörtönben átélt élményeiről VV Fru. Azt is elárulta, hogy kivel szeretné összekötni az életét. 

A valóságshow kiesője számára izgalmakkal telt a bent töltött időszak. Ám most hozzá kell szoknia újra, hogy nem veszik kamerák,amikor zuhanyozni megy, vagy ágyba bújik a szerelmével.

ValóVilág 10 VV Fru Forrás: rtl.hu

Fru szinte semmit nem csinálna másképp ha újrakezdhetné a versenyzét, de legjobban annak örül, hogy Renátóval megismerkedhetett - kíváncsiak lennénk arra, vajon akkor is így vélekedne, ha visszanézné magát?

"Lehet, hogy nem gondolnám túl a dolgokat, de ugyanezekkel az emberekkel lennék jóban, mert sok jó percünk volt együtt. Renátó féltékeny típus, de amikor én kapcsolatban vagyok, csak a másik létezik számomra, nem csalnám meg soha. Nem gondolom, hogy olyan ember lennék, aki ad arra okot, hogy Renátó kint, a hétköznapokban féltékeny legyen rám."

-mondta a Fru az néc-nek, aki azt sem titkolta el, hogy mit fog csinálni a fiúval ha újra találkoznak.

"Szétcsókolgatom Renátót, az anyukámat, a kishúgomat, a mamámat, és minden szerettemet. Utána pedig visszaállok dolgozni, közben pedig Renátóval tervezzük a közös életünket."

- tette hozzá Fru.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.