Ahogyan arról már korábban beszámoltunk a 31 éves magyar modellt, Vass Zitát és kerekded kebleit imádja Latin-Amerika. A filmezés terén is hatalmas sikereket ért el eddig, legnagyobb álma pedig, hogy ő legyen az első magyar Bond-lány. 

A San Diegó-i lány, Vass Zita remekül beszél magyarul, édesanyja szépségkirálynő volt, édesapja repülőmérnök. Szülei a 80-as években települtek ki Amerikába. 10 éves kora óta modellkedik, de 16 éves korában érkezett meg hozzá a várva várt siker, amikor az utcán meglátta egy modellügynök, ez hozta meg számára az áttörést.

Bár a tengerentúlon él, nagyon fontos számára a származása, szüleivel tartják a magyar szokásokat. Rendszeresen magyar étel kerül az asztalra, Zita a csirkepaprikás remekül készíti - írja a Blikk.

Mostanság világmárkák modelljeként dolgozik, korábban több filmszerepet is kapott. 2009-ben szerepelt a Két pasi meg egy kicsiben és a Kaliforgia című sorozatban is,ami lehetőségek kapuit nyitotta meg előtte. A legnagyobb álma, hogy ő legyen az első magyar Bond-lány.