Tóth Andi tovább borzolja a kedélyeket: piával a kezében intett be az Instagramján

Tóth Gabi alkohol botrány Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andit azért kritizálta Tóth Gabi, mert erotikus fotókkal reklámozott alkoholt. Az énekesnő ugyan már visszaszólt pályatársának, de úgy tűnik, ez nem volt elég, most Andi meglepő videót osztott meg.

„Másnak kávé nélkül, nekem a tequilám nélkül nem indul a reggel" - ezzel a szlogennel reklámozta az alkoholos italt Tóth Andi, amihez erotikus töltetű fotókat is posztolt, amin tejszínhabos száját nyalogatja.

Tóth Andi Insta-videójában üvegből issza az alkoholt. Forrás: Instagram / Tóth Andi

Ez verte ki a biztosítékot Tóth Gabinál, aki becsmérlő megjegyzést tett rá egy zárt Facebook csoportban, ami azonban Andi tudomására jutott. Az énekesnő természetesen nem hagyta annyiba, és visszavágott, amire Gabi szintén reagált.

Az énekesnő beint a videóban. Forrás: Tóth Andi

Ám úgy tűnik, most sem ért véget a viszály. Andi ugyanis tovább borzolja a kedélyeket, mégpedig azzal, hogy legújabb Insta-videójában üvegből issza a töményet, majd be is int a kamerának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.