Botrány várható: a királyi családnak nem fog tetszeni az új Diana-film

Kristen Stewart királyi család Diana hercegné Lady Diana Diana (film) Diana hercegnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életrajzi film készül Diana hercegné egyik karácsonyáról, mely során eldöntötte, hogy elhagyja férjét, Károly herceget. A „Spencer" című filmben Kristen Stewart alakítja Lady Dianat.

A királyi család egyik szakértője szerint, aki még személyesen ismerte a 22 évvel ezelőtt elhunyt hercegnét, a film nem fog tetszeni II. Erzsébetéknek.

– nyilatkozta Robert Jobson a USWeekly-nek.

Az újságíró biztos abban, hogy hatalmas a nyomás a film készítőin, hisz Diana egy ikonikus történelmi személy és nagyon fontos, hogy minden élethű legyen. A legfontosabb azonban az, hogy Kristin Stewart mennyire tudja hitelesen alakítani Diana szerepét. A színésznő nagyon fiatal volt még, amikor a hercegné elhunyt, így kevés a személyes tapasztalata.

Kristen Stewart fiatal volt még, amikor Diana elhunyt Forrás: Getty Images for Chanel/2018 Getty Images/Tristan Fewings

Ami a róla készült fényképeket illeti, szerintem nagyon hasonlít Diana fényképére. Szerintem a legfontosabb az ábrázolás hitelessége. Meglátjuk, hogy alakul, de úgy gondolom, jó a forgatókönyv, bár lehet, hogy nem feltétlenül történt minden úgy, ahogy mondják" – nyilatkozta Jobson.

Diana halála után is egy meghatározó személyiség. Rengeteg történet kering róla és mindegyik azt bizonyítja,mennyire kivételes és csodálatos ember volt Harry és Vilmos édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.