Közösségi oldalán fakadt ki Fésűs Nelly, azonnal a lánya védelmére kelt

hamis állítások lánya Horváth Csenge digitális oktatás Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge nemrég azt nyilatkozta, hogy örül az online oktatásnak, mivel az osztálytársaival kevésbé tudja megtalálni a közös hangot. A színésznő közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben közölte, hogy a lánya nem nyilatkozott, a megkérdezése nélkül született meg a cikk.

A Ripostnak adott interjújában mesélte el Csenge, hogy mi az, ami miatt örül annak, hogy jelenleg távolról folyik az oktatás. Csenge édesanyja, Fésűs Nelly nemrég azonban Instagram oldalán fakadt ki a hamis állítások miatt egy hosszú bejegyzésben fejtette ki, hogy a cikk írója a lánya megkérdezése nélkül írt róla valótlan dolgokat.

"Szeretném ha tudnátok a cikk írója Csenge megkérdezése nélkül kreálta a cikket!!!Sem információt nem kért és nem kapott Csenge véleményéről, sem a képek felhasználására nem kért engedélyt / a közszereplők oldalán a figyelemfelhívás mindig ott szerepel : a képek csak engedéllyel használhatóak / A cikk szerzője önhatalmúlag bele gyalogolt Csenge életébe nem törődve a következményekkel, az igazsággal.

Leírta és teljesítette a napi karakter számot, amit a munkahelyen elvárnak tőle, miközben nem tartotta be saját szakmájának etikai szabályait, elindított egy lavinát ami megállíthatatlan, a hírportálok átvették egymástól és a tanárok, barátok és ismeretlenek egyre több helyen szembesülnek a hazug hírrel, melynyomán megkérdőjelezik Csenge tiszta, okos lényét.

És bár Csenge jogos felszólítása után lekerült a hamis állítást közlő cikk az újság online felületéről az internet viharában már tovább lendült és kárt okoz egy fiatal hétköznapjaiban, tanulmányában, munkájában, barátságaiban

és az utcán mellette el sétáló vagy a boltban mellette vásárló emberek lelkébe olyan hamis emlékeket éger be amely mentén szeretnek vagy gyűlölnek. (...) Csengének van saját Social oldala ahol megosztja azon tartalmakat melyek a hozzájárulásával születnek. Nemtudom a cikk írójának van e gyermeke, kutyája, macskája de édesanyja biztosan van. Képzelje el, hogy valaki szélnek ereszt egy hamis hírt az anyukáról, leírja és sok százezer emberhez jut el a hamis állítás. Hogyan lehet ezt jóvá tenni és kitörölni? Évtizedek megfeszített munkája sem lehet elég" - olvasható Nelly bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.