Szívszorító: csak az üvegen keresztül búcsúzhatott el apjától Kis Grófo

Kis Grófo gyász Nagy Grófo koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2020 decemberében elhunyt Nagy Grófo, a hazai roma zenei kultúra koronázatlan királya. A tragikus haláleset sokkolta fiát, aki mély gyászba burkolózott.

Édesapja után Kis Grófo is elkapta a koronavírust. Ugyanabba a kórházba kerültek mindketten, Kis Grófo egyre jobban lett, de édesapja sajnos intenzív osztályra került.

Kilenc napig nem is volt rossz érzésem, mindig imádkoztam érte, a tizedik napon viszont képtelen voltam elaludni. Forgolódtam, nyűgös voltam, mire hajnalban szóltak, hogy édesapám szíve leállt" - nyilatkozta Kis Grófo a Borsnak.

Kis Grófo Forrás: Instagram/Kis Grófo

Mivel mindössze pár méterre feküdt Nagy Grófotól, azonnal átfutott az intenzív osztályra, hogy még utoljára láthassa szeretett édesapját.

Bár Kis Grófot borzalmasan megviselte édesapja halála, de próbál pozitívan gondolkodni és továbbvinni Nagy Grófo örökségét.

Ő mindig itt van velünk, ebben mi nagyon erősen hiszünk, hiszen ebben a gondolatiságban nevelkedtünk általa is, és hogy a halál után mennyország következik. Ő már nagyon boldog odafenn, s ezt meg is szokta üzenni: álmaimban rendre vakító fehérség és boldogság képében jelenik meg" - mondta az összetört szívű sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.