Mindenre számított a 22 éves lány, Lydia, amikor elment DNS-tesztet csináltatni, csak arra nem, hogy kiderül, hogy nem is annyi idős, mint amennyinek eddig hitte magát.

Lydia azért döntött a DNS-teszt elvégzése mellett, mert kíváncsi volt a gyökereire és remélte, hogy ezáltal sokjkal jobban megismerheti saját magát. Azonban a végeredmény láttán teljesen sokkot kapott, ugyanis kiderült, hogy három évvel korábban jött a világra, mint ahogyan ő azt tudta.

Ez úgy derült ki, hogy a szolgáltatás honlapján a születési dátumával és nevével rákeresett a a teszt eredményére, viszont a beírt adatokkal a rendszer nem adott ki neki találatot. Végül elővette a saját orvosi kartonját, amelyben az állt, hogy az első oltását 18 hónaposan kapta meg 1997 júliusában. Ami ebben a sokkoló volt, hogy tudomása szerint ő 1998 májusában született.

A lány a hihetetlen sztorit TikTok videóban mesélte el a követőinek, azóta viszont nem volt jelen a közösségi oldalalon. A kedvelői azonban nagyon kíváncsiak mi állhat a háttérben.