L.L. Junior a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy 3 éves kisfiát, Dávidkát elveszítette másfél évvel ezelőtt. Rengeteg szeretetet és részvétet kap a mai napig rajongóitól, de ennek is megvan a maga hátulütője.

L.L. Junior a Life TV Ébredj velünk című műsorában beszélgetett Joshi Bharattal, ahol az elmúlt időszakról mesélt - adta hírül a Ripost.

Csodálatos volt az a szeretet, amivel elárasztottak engem a tragédia után. Ugyanakkor nehéz is volt és nehéz a mai napig is nehéz kezelni, hogy az emberek könnyes szemmel lépnek oda hozzám és biztosítanak a részvétükről. Jólesik ugyan, hogy velem és a családommal éreznek, ugyanakkor a kezdeti időszakban ezzel folyton visszalöktek a gyászba..." – mondta a stúdióban L.L. Junior.

LL Juniortv2

A rapper sosem fog tudni túllépni ezen a traumán, azért viszont nagyon hálás, hogy tavaly szeptemberben kislánya született. Ő ad értelmet a családnak a mindennapokban és vigaszt a gyászban.

Nagy ajándék számomra, hogy a feleségem egy kislánnyal ajándékozott meg. Már csak azért is, mert ha fiam született volna, őt óhatatlanul is Dávidkához hasonlítanám és ezt nagyon nem szerettem volna..." – mondta Junior.