Charlie fájdalmas vallomása: "Többet érdemelt volna a feleségem!" - videó

Forrás: Duna TV -
házasság feleség gyász videó család Charlie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie utólag nagyon bánja, hogy nem tudott több időt tölteni családjával és imádott feleségével, Széles Katalinnal.

Annak idején nem volt könnyű betörni a zeneiparba és megélni belőle. Charlie ezért 10 éven át külföldön dolgozott, hogy eltartsa családját és emiatt csak évente néhány alkalommal találkozott velük - mesélt a TV2 Tények Plusz műsorában. Ebből aztán vicces helyzetek is fakadtak:

"Apukám az Óperenciás tengeren túl van. Játszik a kocsmában" - mondta a kis Ákos az iskolában, amikor arról kérdezték, merre van az apukája.

Petőfi zenei díj Duna TV Horváth Charlie Forrás: Duna TV

Az énekes most már itthon él egy házban fiával és unokájával, azt azonban nem tudja megbocsátani magának, hogy feleségével nem tudtak több időt együtt tölteni. Mire ugyanis élvezhették volna együtt az életet, Katit legyőzte a gyilkos kór.

Charlie, aki sok embert elveszített az elmúlt években, akik nagyon közel álltak hozzá, nemrég édesanyjával való szoros kapcsolatáról mesélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.