Végre együtt ünnepli a Valentin-napot Erzsébet királynő és férje: erre évek óta nem volt példa

Forrás: AFP/2016 ANNIE LEIBOVITZ/Annie Leibovitz -
Erzsébet királynő ünneplés királyi család Valentin-nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erzsébet királynő és Fülöp herceg a koronavírus-járvány kezdete óta a Windsori kastélyban tartózkodnak. Mivel a királynőt most nem szólítják el a kötelességei, így a Valentin-napot pár év óta először végre együtt tölthetik férjével.

2017 óta Erzsébet királynő minden Valentin-napot külön töltött férjétől. Ez azért történhetett meg, mivel Fülöp nyugdíjba vonult királyi felelősségétől és a Sandringham Estate-i Wood Farmban élt, míg felesége általában a Windsori kastély és a Buckingham-palota között ingázott. A koronavírusnak köszönhető, hogy Fülöp herceg visszaköltözött feleségéhez a Windsori kastélyba - adta hírül a Daily Star.

Erzsébet királynő és férje, Philip Forrás: AFP/2016 ANNIE LEIBOVITZ/Annie Leibovitz

A királyi pár többek között azért is döntött így, mert mindenképpen együtt szerették volna ünnepelni 73. házassági évfordulójukat. A házaspár sokak számára az igaz szerelmet szimbolizálják tekintettel az együtt eltöltött évek számára. Házasságuk mindig is a nyilvánosság előtt zajlott - a párnak négy gyermeke született, nyolc unokája és kilenc dédunokája.

A brit uralkodó és férje is megkapta már az új típusú koronavírus elleni oltást, így biztonságban érezhetik magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.