Eugénia hercegnő újszölött babája tovább tolta az utódlás vonalát. Bár az egyik királyi szakértő úgy véli, Harry herceget nem igazán érdekli, hol van a listán, felesége Meghan nem érti ezt a bánásmódot. 

A pár, akik tavaly léptek vissza a királyi család vezető tagjai közül, 2018-ban házasodott össze. Ezt követően Meghan állítólag megkérdőjelezte fontosságukat. Az esküvőt követően Meghan azon borult ki, hogy miért van az, hogy feleségül ment a leendő király második fiához, mégis kevésbé fontosak a királyi család számára, mint Vilmos herceg és családja - állítja a Daily Star.

királyi családForrás: --

A királyi család utódlási sorrendjét tárgyaló szakértő azt állítja, hogy Harry herceg valójában az "egyetlen modern herceg, akit igazán érdekel, hogy hol van a listán". Bár a szakértő azt is elmondta, hogy Harry herceg pozícióját leginkább feleségének tudja be, nem önmagának.

Az utódlási listán a 72 éves Károly herceg áll első helyen, őt fia, Vilmos herceg (38) követi. Őt követik gyermekei György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg, Sussex hercege - Harry herceg, majd Meghan hercegnével közös gyermekük, Archie következik.