Válása után ezt keresi egy férfiban Zséda

Zséda újrakezdés szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly bombaként robbant a hír, hogy a gyönyörű énekesnő, Zséda húsz év után válik a férjétől. A 45 éves énekesnő hónapokkal a történtek után úgy érzi, hogy új korszak kezdődött az életében.

Sokakat meglepett a hír, amikor tavaly novemberben Zsédenyi Adrienn úgy döntött, hogy húsz év után nem folytatja tovább a házasságát és elválik férjétől.

"Nem kudarc, inkább fejlődéstörténet ez! Egyszerűen másfelé fejlődtünk, és mostanra érett meg a döntés. Én erőt merítettem a változásból. A szeretet és az egymás iránti tisztelet viszont örökre megmarad. (...) Mi szeretni fogjuk egymást ezután is, csak másképp" - nyilatkozta akkor a Nők Lapjának.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Zsédának azóta új korszak kezdődött az életében és izgatottan várja, hogy mit hoz számára az élet. A Best magazinnak Valentin-nap közeledtével azt is elárulta, hogy mi az, amit keres egy férfiban.

"Húszévesen tényleg a szemét néztem meg egy férfinak, ma már lehet, hogy a cipőjét is. Na nem azért, hogy mennyire márkás, hanem hogy mennyire ízléses.

De a viccet félretéve ma már tudom, hogy számomra az igazi vonzalom abból adódik, hogy látom, hogyan bánik a szeretteivel. A minden szituációban jelen lévő odafigyelés, gondoskodás.

Ez számomra a legfontosabb. Na jó, igazából ma is a szem az első" - mondta nevetve az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.