Megható: nem véletlen, hogy Harry és Meghan pont Valentin-napot tették meg a nagy bejelentést

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
bejelentés terhesség Meghan Markle Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg a tegnapi nap folyamán tudatták az örömhírt a világgal - Meghan várandós Archie kistestvérével. 

A bejelentéssel Diana hercegné előtt tisztelegnek, Diana ugyanis 37 évvel ezelőtt, 1984. február 13-án jelentette be a sajtónak várandósságát Harryvel, hogy a média elkészíthesse az újságok címlapját a következő napra. A fekete-fehér újság Valentin-napon az alábbi címmel jelent meg: "A titok, ami a mosoly mögött húzódik...egy baba!" - hozta le a Daily Mail.

Harry herceg Meghan Markle Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Harry és Meghan a tegnapi nap folyamán - Valentin-napon - szintén egy fekete-fehér képpel adta a világ tudtára az örömhírt: a fotón Harry kezét Meghan fejére támasztja és az örömtől sugárzó feleségére mosolyog, miközben Meghan az ölében fekszik egy fa alatt.

A baba neme egyelőre nem ismert és az sem, hogy Meghan mikorra van kiírva. Biztosan nagy az izgalom a hercegi pár háza táján, hisz Meghan legutóbbi terhessége során elvetélt, mely nagyon megviselte a hercegnét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.