Friss! Hamarosan megszületik Meghan Markle és Harry herceg második gyermeke

Meghan Markle terhes Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle ismét kisbabát vár, Archie-nak hamarosan testvére születik.

"Örömmel jelentjük, hogy Archie hamarosan nagytestvér lesz. Sussex hercege és hercegnéje második gyermekét várja" - áll a pár közleményben, amit a Daily Star idézett.

Meghan Markle novemberveb számolt be arról, hogy korábban elvetélt. Erről maga írt a The New York Timesban megjelent cikkében, beszámolva a veszteség okozta, szinte elviselhetetlen gyászáról.

A bejelentéshez készült képet a fotósuk és barátjuk mutatta meg közösségi oldalán. Meghan pocakja már szépen gömbölyödik.

Harry jelenleg a hatodik, Archie, aki 2019. május 6-án született, a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül.

Harry nagyszüleinek, az idén 95 esztendős II. Erzsébet királynőnek és Fülöp edinburghi hercegnek - aki júniusban ünnepli 100. születésnapját - jelenleg kilenc dédunokája van. Harry és Meghan második gyermeke a tizedik vagy a tizenegyedik dédunoka lesz, attól függően, hogy a királynő egyetlen leánygyermekének, Anna hercegnőnek a leánya, a szintén várandós Zara Tindall gyermeke mikor születik meg.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.