Meglepő fordulatot vett a hercegné halála előtt Diana és Károly kapcsolata

Forrás: AFP/Epa -
halál Károly herceg Diana hercegné szerelem Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Diana hercegnő az évek alatt elfogadta, hogy Károly élete szerelme Kamilla, így csak második lehet a férfi szívében, de azt sem titkolta, bármikor újrakezdte volna férjével. 

Az, hogy Diana és Károly kapcsolata nagyon gyorsan zátonyra futott, senkinek sem újdonság, ahogy az sem, hogy Kamilla volt az a nő, aki kettőjük közé állt.

Forrás: AFP/Epa

A 36 éves korában elhunyt hercegné rajongásig szerette Károlyt, ám miután nyilvánvalóvá vált, hogy érzéseit a férje nem viszonozza, és csalódottságának hangot is adott, eltávolodtak egymástól. Most azonban kiderült, a hercegnő életének utolsó hónapjaiban sok minden megváltozott közöttük.

Halála előtt néhány hónappal Diana megbékélt azzal a gondolattal, hogy Károlynak Kamilla az igazi és nem ő. Attól a pillanattól kezdve békét kötöttek, és remek kapcsolatot ápoltak egymással.

A család önéletrajzírójának vallomásából kiderült, a hercegnő érzései Károly iránt sosem múltak el. Olyannyira nem, hogy bármikor visszatért volna Károlyhoz, ha a férfi azt akarta volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.