Újabb vádak Marilyn Manson ellen: fiatalkorúak szexuális zaklatása, tiltott adatszerzés, zsarolás

Forrás: AFP/Sputnik/Vladimir Astapkovich -
Marilyn Manson zsarolás vád szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marilyn Manson egykori munkatársa tálalt ki most arról, hogy az énekes hogyan szerzett adatokat ismerőseiről, hírességekről, hogy azután zsarolhassa őket. Ezenkívül Mansont most kapcsolatba hozták embercsempészeti ügyekkel is.

Gyűlnek a vádak Marilyn Manson ellen. Az énekest több nő szexuális zaklatással vádolta, most pedig egykori asszisztense és technikusa, Dan Cleary megdöbbentő dolgokat mondott róla podcastjába, amit Evan Rachel Wood osztott meg az Instagram-oldalán.
„Spyware volt a házában, úgyhogy akárki ment rá a wifijére, annak máris minden adatát megszerezte" – mondta a férfi.

Állítása szerint a zenész így érte el, hogy áldozatai hallgassanak a borzalmas tetteiről, ezzel zsarolta őket. Sőt, Cleary szerint Manson gyakran áthívott magához hírességeket, rávette őket, hogy drogozzanak, majd lefilmezte őket.

Marilyn Mansont egyre többen vádolják meg. Forrás: AFP/Sputnik/Vladimir Astapkovich

A férfi alátámasztotta azt is, amit Evan Rachel Wood állít. Cleary elmondta az énekes rendszeresen terrorizálta, megalázta a nőt, állandóan emlékeztette rá, hogy nélküle semmije sem lenne.

„A közvetlen környezetében mindenki tudott arról, ahogy vele bánt. De mindenki - magamat is beleértve - félt tenni ellene, az 'íratlan szabályok' miatt. Rosszallják, ha mások magánügyeit hozod szóba" – mondta a férfi. A legtöbben attól tartottak, ha beszélnek róla, Manson tönkreteszi őket.

Evan Rachel Wood azóta folyamatosan megosztja a sztárral kapcsolatos híreket az Instagram-oldalán. Most kiderült, hogy Natalie Higgins képviselő tudomására jutott, hogy Masont kapcsolatba hozták embercsempészeti ügyekkel is, amelyben kiskorúak szexuális zaklatásáról is szó van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.