Élő adásban sírta el magát Ördög Nóra: komoly döntést kellett meghozniuk

nánásiék kisbolt Nánási Pál sírás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nánási házaspár komoly döntést hozott, amelyről videóban beszéltek a kövezőiknek. Ördög Nóra nem tudta visszatartani a könnyeit.

A csinos műsorvezető és férje közös vállalkozása a Nekem a Balaton névre keresztelt kisbolt, a nyitás óta hatalmas sikernek örvend. Ám a bolt körül számtalan probléma ütötte fel a fejét, hiszen csak nehezen lehet a környékén parkolóhelyet találni. Nóra már nyár óta tudja, hogy egyszer elérkezik majd a búcsú pillanata, ám még ő sem gondolta, hogy ennyire mélyen érinti majd a dolog.

Nánásiék új helyre költöztetik a boltjukat, a pici családias helytől pedig most érzékeny búcsút vesznek.
A házaspár élő adásban osztotta meg a hírt a követőivel.

Kisbolt születik EXTRA!!! - Sok jó ember, NEM fér el kis helyen...:( Már tavaly nyár óta tudjuk, hogy eljön ez a pillanat.Nagyon sok opció felmerült a kisbolt körüli parkolási helyzet megoldására, de mostanra világossá vált, hogy az egyetlen megoldás a költözés...A napokban kikerült táblák pedig egyértelművé tették, hogy tilos parkolni a kisbolt körül, tehát ismét fokozottan kérünk Titeket, hogy sétálva közelítsétek meg a Nekem a Balaton-t!

- írta Nóra a videó alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.