A profi takarító lerántja a leplet: biztos, hogy te sem így takarítottad eddig a zuhanykabint

Forrás: Shutterstock -
tisztaság takarítás zuhanykabin tisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A professzionális takarító TikTok videójában tárta fel a titkot, hogyan is kell a zuhanykabin egy elfejeltett részét megtisztítani és miért is kell ennek elsőbbséget élveznie.

A profi takarító felhívta követői figyelmét arra, hogy van a zuhanykabinnak egy apró része, melyet az emberek többsége nem tisztít meg. A melbourne-i Kacie arról készített TikTok videót, ahogy leveszi a zuhanykabin ajtaja alján levő tömítést, mely telis tele van szeméttel. Azt is megmutatja, hogyan lehet könnyen eltávolítani és megtisztítani - írja a The Sun.

férfi, zuhany, zuhanyzó férfi Forrás: Shutterstock

Kacie szerint szükség lehet némi nyomásra, ha még sosem távolítottad el a tömítést. Ha sikerül, utána már be lehet áztatni, le lehet mosni.

A videót több mint 250000 ember nézte meg és sokan ledöbbentek a tipp láttán.

"Soha nem hallottam még erről, hihetetlen, hogy minden nap tanulsz valami újat" - írta az egyik követő.

Nem ez az első, hogy korszakalkotó tippek jelennek meg takarítás témában a TikTok-on, Legutóbb egy 22 éves lány mutatta meg a világnak, hogyan kell a WC illatosítót használni valójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.