Eddig te is rosszul csináltad: 22 éves lány mutatja meg a világnak, hogyan kell a WC illatosítót használni

Forrás: Shutterstock -
tisztaság tisztaságmánia szenzáció wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves tisztaság mániás Maca feltalálta a spanyolviaszt. Rájött hogy a WC illatosított másképp is lehet használni és ezt a követőivel is megosztotta – adta hírül a The Sun.

A videóban Maca leveszi a műanyag WC illatosítót és úgy rakja vissza, hogy nem használja a kampót, hogy a WC pereme fölé akassza, ahogy azt normálisan csináljuk. Helyette a WC pereme alá nyomja, amely a helyén marad így is. Így esztétikailag szebb, hisz nem látszik a kampó és a WC ülés is szorosan illeszkedik a WC csészére.

A videó nagyon népszerű lett, eddig 5,4 millióan nézték meg és több ezren szóltak hozzá, megköszönve a 22 éves lánynak a tippet.

takarítás illusztráció Forrás: Shutterstock

Mindig is sejtettem, hogy rosszul használom, köszönöm, most már tudom, hogy kell" – lelkendezett az egyik követő.

A videót itt tudod megtekinteni.

Van, aki abból él, hogy másoknak ad tisztasági- és rendrakási tippeket. Alejandra Costello minikurzusait rengeteg ember hasznosítja a mindennapi életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.