Ezt a nőt nem érdekli, hogy összeér a szemöldöke és a bajusza is serken - Szembemegy a szépségideálokkal

Forrás: Youtube -
kozmetika szemöldök bajusz szépségápolás borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves dániai nő, Eldina Jaganjac büszkén vállalja, hogy nem érdekli, hogy összenő a szemöldöke és a bajuszát sem fogja leborotválni.

A fiatal nő egy kisvárosban nőtt fel, ahol mindenki igyekezett megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Ahogy idősödött, csalódottá tette az a tény, hogy a nők sokkal több időt és pénzt költenek szőrtelenítésre, mint a férfiak. Ezért Eldina 2020 márciusában úgy döntött, hogy nem fog foglalkozni szemöldöke formázásával és a felső ajkai felett megjelenő szőrszálakat sem távolítja el. Nem érdekli, hogy néz ki és mit gondolnak róla mások - írja a The Sun.

Trend, Az ápolt nő az arcát is naponta borotválja?, borotválkozik Forrás: Youtube

A lányt több inzultus is érte már emiatt és elmondása szerint a legtöbb férfi úgy néz összenőtt szemöldökére, mintha harmadik feje lenne. Ő viszont magabiztosabb, mint valaha, mert nem fél kilógni a tömegből. Eldina úgy gondolja, hogy az arcszőrzet áldás, mert segít kiszűrni azokat a férfiakat, akiket csak a külső érdekli.

Most viszont úgy döntött, hogy inkább a feladataira és céljaira koncentrál, ahelyett, hogy állandóan a megjelenésével lenne elfoglalva, na meg azzal, mit gondolnak róla az emberek.

Eldináról a képeket itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.