Pataki Zita és párja éveken keresztül próbálkoztak, hogy gyermekük foganjon, de 10 lombik után feladták a küzdelmet. Az időjós elmondta, már beletörődtek abba, hogy nem lesz gyerekük.

Pataki Zita és párja 10 lombik után döntöttek úgy, hogy letesznek a gyerekvállalásról, és mára az örökbefogadást is elengedték. "A gyerek utáni vágyat és érzéseket nem tudjuk olyan egyszerűen kontrollálni, ezek ösztönös dolgok. Akkoriban nem tudtam még, hogy ezt később hogy fogom gondolni, de mára lecsendesedett, letisztult bennem minden, és tudom, hogy a mi történetünk Attival így teljes" - árulta el Pataki Zita.

Pataki Zitáék már letettek a gyerekvállalásrólFotó: Rácz Tomi

"A tíz lombik hihetetlenül leterhelte a szervezetem, minden eljárás során 8 kilót híztam, majd ugyanennyit adtam le, pedig végig diétáztam. Az endometriózis ma már nem zárja ki a gyerekvállalást, sajnos nálam még nem volt ilyen fejlett az orvostudomány, mint most. Ehhez derült ki a Meddőnek nyilvánítva sorozatunk forgatása során, hogy hisztaminérzékenységben és reverz T3 szindrómában szenvedek, amit talán ha korábban tudok, ma már gyerekem is lehetne" - mondta. 

De ennek valamiért így kellett lennie... Olyan ez, mint amikor egy szülőnek nagykorú lesz a csemetéje, és el kell engednie a nagyvilágba. Én nem mindenáron gyereket akartam, hanem azt, hogy Attilával a szerelmünk így teljesedjen ki. Tanárként sok gyerek életére hatással voltam, és szerencsére a családunkban is sok gyerek van, a legfiatalabb 4, a legidősebb 25 éves" - árulta el a Blikknek Zita.