Verbálisan bántalmazták Gallusz Nikit a színházban a társai: ez történt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Gallusz Niki színház verbális bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gallusz Niki felidézte, hogy anno őt is verbálisan bántalmazták egy színházban amikor még fiatal volt. Egyébként a mai napig jóban van azzal a személlyel, akitől ez gyakorlatilag indult.

A Life TV Bréking című műsorában a verbális bántalmazásról esett szó. Gallusz Niki elmesélte, hogy amikor még fiatalon egy színházban statisztálni kezdett, sokáig szekálták őt az első napon történt eset miatt. Ugyanis volt ott egy koreográfus, aki meglepő dolgot mondott nekik.

Gallusz Nikit anno sokáig szekálták társai a színházban. Fotó: Polyak Attila - Origo

„Valahogy sokkoló volt számomra, hogy bementem a színházba, és úgy indult az első nap a próbán, hogy álltak ott a táncoslányok és a táncosfiúk, és ő azt találta ilyen nagyon vagányan mondani (de most nem úgy fogom, mert azt nem lehetne), hogy ide a cunik, oda meg a kukik. De ezt nagyon rondán. És én középen maradtam, és kikerekedett a szemem, mert azt sem hittem el, hogy ezt hallom..." - mesélte a színésznő.

Ezután a társaság kinevette őt, hogy nem tudja, melyik csoportba tartozik. Ezzel még jó ideig csúfolták, és poénkodtak rajta az eset után

.
Egyébként a koreográfussal a mai napig jóban van, sőt járt a kurzusaira, és imádta. Nincs benne harag iránta, mert neki ilyen a stílusa.


A műsor kedd este 22.00 órakor látható a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.