Böjte Csaba: "A betegség miatt halálközeli élményeim voltak"

Forrás: MTI/Biró István -
betegség tiszteletes halál halálközeli élmény vírus Böjte Csaba gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Böjte Csaba is átesett a koronavírus borzalmas tünetein. Az atya őszintén mesélt élményeiről.

Az atya 40 éve nem szorult kórházi ellátásra, most viszont annyira megviselte a járvány, hogy elkerülhetetlen volt a kórházi kezelés. Gyógyulása ugyan hosszadalmas volt, mindvégig hitt Isten gyógyító erejében.

Böjte Csaba MTI/Biró István Forrás: MTI/Biró István

„Imádkoztam a gyógyulásomért, és hittem, hogy amit az orvosok tesznek, azzal a javamat és a gyógyulásomat szolgálják. Ugyanakkor voltak olyan pillanataim, mikor a betegség miatt halálközeli élményeim voltak. Tisztában vagyok vele, hogy az élet múlandó, és 62 évesen már egy ilyen komoly betegségnél ezzel is számolni kell. Az orvosoknak köszönhetően azonban szerencsésen felgyógyultam, és nem volt szükségem lélegeztetőgépre sem" - mondta Csaba, aki a kórházban töltött napok alatt átértékelte az életét.

„Rájöttem, hogy mennyire fontosak az emberi kapcsolatok az életben. Amint jobban lettem, fel is hívtam a híveimet és a gyerekeket, hogy érdeklődjek a hogylétük felől, és elmondjam nekik, mennyire sokat jelentenek számomra. Mindnyájan nagyon aggódtak és imádkoztak értem" – folytatta az atya az ACNnewsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.