Csősz Bogi hosszú évek óta hatalmas luxusban éli az életét dúsgazdag török férje oldalán. Sokan úgy gondolják, hogy Bogi a férjén élősködik és az ő kitartottja. A feleség most elárulja, hogy mi az igazság valójában.

Csősz Bogi egy nagyon gyönyörű és ambíciózus feleség, aki egy percig sem képes unatkozni, mindig töri valamin a fejét. Bár hosszú ideje él boldog házasságban török férjével, Burakkal, anyagilag teljesen függetlenek egymástól. Ezt a tényt azonban nagyon sokat képtelenek elhinni.

Bogi azonban elárulta, hogy mi az igazság ezzel kapcsolatban.

"Bár megtehetném, hogy hátradőlök, és hagyom, hogy eltartson a férjem, de az nem én lennék. Ahhoz túl sok ambíció és tettvágy szorult belém.

 Számos vállalkozást tartok a kezemben, amihez semmi köze Buraknak. Ilyen volt, amikor török mérnökökkel fejlesztettünk ki szennyvíztisztító berendezést, de importáltam magyar kozmetikai termékeket török szállodákba, legutóbb pedig itthon az építésztechnikus testvéremmel kifejlesztettünk egy világszinten egyedülálló vírusmaszkot, és még sorolhatnám" - árulta el a Best magazinnak a luxusfeleség.