Meghalt a híres magyar zenész: 1300-an búcsúztatták

temetés gyász Csóré Béla végső búcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zene elismert alakja, Csóré Béla fiatalon, 53 évesen távozott az élők sorából, agyvérzés végzett vele. Tegnap helyezték örök nyugalomra a legendás zenészt.

Csóré Bélát gyászolják a zenészek, és természetesen a mulatós zene rajongói is. Fiatalon, 53 évesen távozott az élők sorából, második agyvérzése után az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. A család végig bizakodott, mert úgy tűnt, javul az állapota, ezért nagyon lesújtotta őket a hír.

Forrás: Shutterstock

A legendás zenészt tegnap helyezték örök nyugalomra Devecserben. A temetésen 1300-an rótták le tiszteletüket.

"Sokan szerették, rengetegen voltak a temetésen, ezerháromszázan jöttek el, de figyeltünk arra, hogy ne egyszerre menjenek a sírhoz, kordont is kellett felállítani, hogy a szabályokat betartsuk. Méltó temetése volt, Vass Ignác unokatestvérem gitározta édesapám dalát"

- nyilatkozta a Blikknek az elhunyt zenész fia, ifjabb Csóré Béla.

"A sírja mellett, térdre borulva játszottam el az egyik dalát, amivel búcsúztunk, az unokatestvérem énekelt. Szép temetés volt, három és fél órán át tartott, kellő módon megadtuk a végtisztességet neki. Az ország minden tájáról jöttek rajongók, hogy elbúcsúzzanak. Béla a halálával hatalmas űrt hagyott maga után, de erre csak most ébrednek majd rá igazán. Ő sosem foglalkozott a médiával vagy a Facebookkal, ő már előtte hatalmas sztár volt. Mindenkinek nagyon hiányzik" - mondta szomorúan Vass Ignác.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.