Hihetetlen dologra jöttek rá a barátnők: ez derült ki a DNS-tesztből

Forrás: Facebook/Cassandra Raquel Madison -
nők barátság család húg nővér testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen dolog történt két barátnővel. Egyikük sem gondolta volna, hogy hasonlóságuknak ez az oka.

Julia Tinetti és Cassandra Madison nyolc éve ismerkedtek meg, munkakapcsolatuk azonnal szoros barátsággá alakult. Alig telt el pár hét, mindenhova együtt mentek, és mindent együtt csináltak.

Egy beszélgetésük során kiderült, hogy gyerekkorukban mindkettejüket örökbe fogadták. Nem sokkal később észrevették, hogy egyforma tetoválás díszeleg a combjukon, ami a Dominikai Köztársaság zászlaját ábrázolja. Adoptálási papírjukon viszont eltérő adatok szerepeltek.

Julia Tinetti és Cassandra Raquel Madison Forrás: Facebook/Cassandra Raquel Madison

2018-ban Madison örökbefogadó anyja DNS-tesztet adott a lánynak ajándékba, így megtalálta biológiai apját, aki még mindig Dominikán élt. Elutazott hozzá, hogy meglátogassa és kiderült, nem ő az egyetlen gyermeke, akit örökbe adtak - írta a Good Morning America.

Addigi legjobb barátnőjéről Tinettiről kiderült, hogy ő volt a másik örökbe adott baba. Így hosszú évek után egymásra találtak a testvérek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.