Imádja az internet a TikTok felhasználó zseniális ötletét: illatósító fillérekből, amit bárki el tud készíteni

Forrás: Shutterstock -
kreatív öblítő mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell ide drága légfrissítő! Egy TikTok felhasználó megosztotta követőivel, hogyan varázsolt csodás illatot otthonába textilöblítője segítségével.

Sophie Hinchcliffe-nek elpárolgott az illatos olaja, viszont nem esett kétségbe, megoldotta másként. TikTok videójában azt mutatja be, ahogy kiveszi a nád diffúzorokat a kis üvegcséből és ahelyett hogy kidobná őket, fogja az üveget és megtölti kedvenc textilöblítőjével. Egy adag vízzel felhigítja aztán a tömény balzsamot, majd visszahelyezi a nád diffúzorokat és már terjed is a parfümillat otthonában - mutatta meg a Daily Star.

diffúzor illatosító Forrás: Shutterstock

Az emberek imádták a feltöltött ötletet és sokkan bekommentelték, hogy ők is kipróbálják majd a zseniális találmányt. Mások új ötleteket is adtak: mint kiderült, valaki fertőtlenítőszerrel, más babaolajjal illatosítja lakását.

@nic0075

Keep your empty diffusers #homehack #hinch #home #hometip #hometipoftheday #housewife #babypink #ohbaby #fypps

♬ ...baby one more time - The Marías

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.