Palik László: "Az Exatlon leképezi az életet"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
blogbejegyzés Palik László Dominika TV2 műsorvezető magazin sport reality verseny Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László három évvel ezelőtt tért vissza a képernyőre az extrém-sportrealty műsorvezetőjeként. Egész életét megváltoztatta az Exatlon Hungary.

A kommentátor őszintén mesélt az „új" életéről, és arról is, hogy szerinte mi a műsor sikerének a titka.

Az elmúlt években az év felét itt töltöttem, mondhatni már itt élek Dominikán.

Ez számomra, ahogy a stáb többi tagja számára sem nyaralás, hanem feszített és koncentrált munka. A feladatunkra koncentrálunk és kis túlzással azt mondhatjuk, hogy az életvitelt és a napi beosztást tekintve nem számít, hogy hol is vagyunk valójában. Ugyanaz a fegyelmezett munka zajlik, mintha otthon lennék, ebből a szempontból nem történt semmi változás. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy a napfény és a pálmafák látványa nem kedves a számomra – kezdte Palik László a Life.hu-nak.

Palik László Forrás: TV2 Sajtószoba

Azt is elárulta, hogy a koronavírus miben nehezítette meg az előkészületeket, és hogy személy szerint őt mennyire viseli meg a vírushelyzet.

Ezt a produkciót egy nagyon profi és felkészült stáb készíti, három földrészen, több száz ember dolgozik azért, hogy minden a legnagyobb rendben történjen.

A tavalyi évad során elképesztő fegyelmezettséggel és alkalmazkodóképességgel sikerült minden kihívással megküzdve forgatnunk, a vírus ideje alatt is páratlan módon megoldottuk a felmerülő problémákat.

Így az idei szezonra már tapasztaltan, tudatosan készültünk, természetesen mindent betartva, körültekintően dolgozunk, aggodalom e tekintetben nem volt bennem.

Másrészt nekünk műsorkészítőként küldetésünk van immár második évada. Mégpedig az, hogy az otthoniaknak kikapcsolódást és szórakozást nyújtsunk ebben a nem egyszerű helyzetben.

Az egész stáb és igy jómagam is csak erre koncentrálunk és tesszük a dolgunkat a legjobb tudásunk szerint.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Palik László versenyzőként nem állna rajthoz az Exatlon-ban. Úgy érzi, hogy ez a típusú megmérettetés nem neki való.

Ezek a versenypályák nem nekem lettek kitalálva. Ezt az is bizonyítja, hogy a minap

Timi merényletének következtében a nézők megszavazták, hogy csússzak le az óriáscsúszdán.

Bevallom, nem volt életem legkellemesebb élménye, úgyhogy meghagynám az e féle kihívásokat a versenyzőinknek.

Kiderült az is, hiába gondolják sokan másképp, a műsorvezető egyik csapat mellett sem teszi le a voksát, ám valaminek mégis nagyon szurkol.

Egyedül az izgalmas futamoknak szurkolok, műsorvezetőként, kommentátorként nem tehetem meg, hogy kicsit is, bárki felé húzzon a szívem.

Minden egyes Bajnok és Kihívó előtt emelem a kalapom, mert nagyon komoly sportteljesítményt nyújtanak napról napra.

-vallotta be a műsorvezető, aki azért is szeretett bele a sportrealty-be mert magát az élet sokszínűségét látja benne.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Az Exatlon leképezi az életet. Itt majdnem minden megtörténik, mint az életben, csak sokkal intenzívebben, és csak pár hónapba sűrítve.

Vannak benne fentek és lentek, örömök és bánatok, sikerek és kudarcok, elképesztő győzelmek és vereségek, elveszítünk társakat és jönnek új barátok, egyik nap sem unalmas és semmi sem kiszámítható. Éppen ugyanúgy, ahogy az életben.

E- mellett pedig egy maratoni hosszúságú sportverseny, a nézők hosszú heteken át szurkolhatnak a kedvenceiknek és láthatják, miként küzdenek meg a kihívásokkal mind fizikai, mind mentális téren.

Palik László sportemberként nem csak akkor figyel oda az étrendendjére és a rendszeres mozgásra, amikor Magyarországon tartózkodik. Elárulta, hogy Dominikán, hogyan őrzi meg fittségét.

A sportolási és étkezési szokásaim ugyanazok, mint otthon.

Csupán zöldséget és gyümölcsöt eszem, illetve minden nap szakítok időt a mozgásra.

Egyetlen nap sem telhet el úgy, hogy ne sportolnék, legyen szó futásról vagy edzésről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.