Farkas Zsófi utolsóként érkezett az Exatlon kék csapatába. A személyi edzőnek nem igazán sikerült megtalálnia a közös hangot társaival, sőt szerinte egyenesen zavarja a többieket a jelenléte.

Nincs könnyű helyzetben az Exatlon 26 éves versenyzője. Farkas Zsófi ugyanis utolsóként érkezett a kék csapatba, és talán éppen ennek köszönhetően nem tudott még beilleszkedni, amit egyre nehezebben visel.

A személyi edző úgy érzi, egyenesen zavarja a többieket a jelenléte, és már a kialakult lánycsapatok sem fogadják be őt. Zsófi Kőnig Annának öntötte ki a szívét:
„Nagyon rosszul érint lelkileg, hogy nem találom a csapatban a helyemet" – panaszolta a lány.

Anna elmondta neki, megérti a helyzetét, mert ezt ő is átélte, később viszont közel került Benőhöz. A fiú távozása viszont borzasztóan megviselte őt.
Ám Anna ezután Vivivel beszélte át Zsófi helyzetét, és arra jutottak, ő is hibás, mert nem nyit a többiek felé, inkább félrehúzódik.

„Sokszor odamentünk hozzá, amikor szomorkodott, akkor beszélget velünk, de látom, hogy amikor elmegyünk, ugyanúgy szomorkodik tovább. Ezt sem lehet állandóan, csak adsz magadból, mert nem tudsz„ – mondta Anna csapattársának.

Úgy véli, Zsófi fejében van szükség a változásra, és valószínűleg a versenyben való sikerélmény is jót tenne neki.