Exatlon: Zsófi szerint irritálja a többieket a jelenléte

Farkas Zsófi Kőnig Anna Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkas Zsófi utolsóként érkezett az Exatlon kék csapatába. A személyi edzőnek nem igazán sikerült megtalálnia a közös hangot társaival, sőt szerinte egyenesen zavarja a többieket a jelenléte.

Nincs könnyű helyzetben az Exatlon 26 éves versenyzője. Farkas Zsófi ugyanis utolsóként érkezett a kék csapatba, és talán éppen ennek köszönhetően nem tudott még beilleszkedni, amit egyre nehezebben visel.

A személyi edző úgy érzi, egyenesen zavarja a többieket a jelenléte, és már a kialakult lánycsapatok sem fogadják be őt. Zsófi Kőnig Annának öntötte ki a szívét:
„Nagyon rosszul érint lelkileg, hogy nem találom a csapatban a helyemet" – panaszolta a lány.

Anna elmondta neki, megérti a helyzetét, mert ezt ő is átélte, később viszont közel került Benőhöz. A fiú távozása viszont borzasztóan megviselte őt.
Ám Anna ezután Vivivel beszélte át Zsófi helyzetét, és arra jutottak, ő is hibás, mert nem nyit a többiek felé, inkább félrehúzódik.

„Sokszor odamentünk hozzá, amikor szomorkodott, akkor beszélget velünk, de látom, hogy amikor elmegyünk, ugyanúgy szomorkodik tovább. Ezt sem lehet állandóan, csak adsz magadból, mert nem tudsz„ – mondta Anna csapattársának.

Úgy véli, Zsófi fejében van szükség a változásra, és valószínűleg a versenyben való sikerélmény is jót tenne neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.