Kiderült: házasodni készül Szegedi Fecsó

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
házasság párkapcsolat Szegedi Fecsó szerelem Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Szegedi Fecsó boldogabb mint valaha, új párja mellett rátalált az igaz szerelem.

Fecsó és kedvese, Bea boldogabbak, mint valaha:

"Már fél éve vagyunk együtt, bár bevallom, én ezeket nem tartom számon, Bea figyeli a dátumokat. Tíz napot voltunk külföldön, és nagyon jól sikerült. Még jobban megismertük egymást, közelebb kerültünk. Jól alakul a kapcsolatunk, még bármi lehet belőle. Egyelőre nem költöztünk össze, szerintem az még korai lenne. Így, hogy van hetente pár nap, amit külön töltünk, felfrissíti a kapcsolatot, jót tesz nekünk. Én amúgy is igénylem néha az egyedüllétet, Bea megadja ezt nekem, ami nagyon jó"

- mondta Fecsó a Blikknek.

Szegedi Fecsó Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

A férfi azt is elárulta, hogy az sem kizárt, Bea lesz a következő felesége:

"Egy-két házasság még belefér az én habitusomba, sőt, még szeretnék legalább két gyermeket, valamint régi álmom, hogy örökbe fogadjak. Azt gondolom, ha van rá lehetőségem, akkor miért ne segítenék, vagy adnék esélyt a boldog életre egy elhagyott gyermeknek? Időskoromat mindenképpen nagy családban, sok gyerekkel és unokával képzelem el"

- tette hozzá Fecsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.