Egy férfi meglepő elmélettel állt elő arra vonatkozóan, hogy mi lehet a halál után. Ilyen gondolatmenettel eddig még nem találkozhattunk, éppen ezért nagyon sokan felfigyeltek rá.

Brandon Monhollen egy TikTok-videóban állt elő érdekes elméletével, arról, hogy mi is történik akkor, amikor meghalunk. A teóriája annyira elgondolkodtató, hogy pillanatok alatt elterjedt az interneten.
„Mi van akkor, ha amikor meghalunk, és meglátjuk azt a bizonyos fényt az alagút végén, az csak egy másik kórház fénye? Annak a kórháznak, ahol megszületünk. Azért jövünk sírva a világra, mert mindenre emlékszünk előző életünkből, és amiatt sírunk, hogy meghaltunk, és mindent elveszítettünk" – fejti ki gondolatait Monhollen.

@brandonmonhollen

#stitch with @0fficially_s hope this gains some traction! seriously intriguing.

♬ original sound - Brandon Monhollen

Hozzátette, ahogy felnövünk egyre inkább elfelejtjük előző életünket, de néha felvillannak emlékképek, ez pedig a déjà vu érzés.

Az elmélet sokaknak tetszett, de akadtak, aki kételkedtek benne. Azt vetetették fel például, hogy ha mindenki egyből újjászületik a halála után, akkor hogy lehet, hogy a világ lakossága egyre csak nő.
Ám Monhollen erre is adott magyarázatot: nem minden születés újjászületés – írta a Daily Star.