Idilli családi nyaraláson mutatta meg szülés utáni testét Katy Perry

Forrás: AFP/Valery Hache -
katy perry család Orlando Bloom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legelső gyermekét, Daisy Dove Bloom-ot tavaly nyár végén hozta világra Katy Perry. Az énekesnőt és férjét Orlando Bloomot most Hawaii tengerpartján kapták lencsevégre, ahogy kislányukkal strandolnak éppen. 

Katy Perry és Orlando Bloom bebizonyították, ugyanolyan gondoskodó szülők, mint bármely más átlagember. Kislányukkal Hawaii tengerpartján strandoltak, miközben a sztárpáros felváltva foglalkozott a kicsivel. Orlando Bloom sportos testet villantott, csak egy fekete úszónadrág volt rajta, míg Katy lila fürdőruhában mutatta meg szülés utáni alakját - adta hírül a Daily Mail.

Az énekesnő láthatólag sugárzik a boldogságtól, ahogy kisbabáját a kezében tartja, de a hírek szerint a színész is kiveszi a részét a gyermeknevelésből. Sok munkáját lemondta, hogy minél több időt tölthessen el családjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.