Sokkoló: felvették, ahogy a mélybe zuhan a gyerek – Videó

életmentés lezuhan gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes felvétel került ki az internetre: egy gyerek az erkélyen kapaszkodik, majd a mélybe zuhan a 12. emeletről. Egy futárnak sikerült elkapnia, kész csoda, hogy életben maradt.

Elképesztő jelentnek lehettek a szemtanúi egy hanoi toronyház lakói. Egy nő felvette, amint egy kisgyerek az erkélyen lógva kapaszkodik a korlátba. Többen üvöltöztek, erre figyelt fel egy Nguyen Ngoc Manh nevű futár, aki az utcán tartózkodott.

Gyorsan felmászott két métert az épület falán, noha nem hitte volna, hogy el tudja kapni a kislányt.
A felvételen jól látszik, ahogy a gyerek egyszer csak elkezd zuhanni a mélybe. Csodával határos módon a férfinek pont sikerült elkapnia.

Mindketten jól vannak, a futárnak megrándult a karja, a kicsinek pedig a csípője sérült meg, de egyikük sérülése sem komoly.

„Néhány másodperc volt az egész. Hirtelen nem tudtam, mit tegyek, nem hittem, hogy megmenthetem a kislány életét. Szinte ösztönösen cselekedtem, felálltam egy ereszre és vártam, hogy elkaphassam" - mondta a futár a VN Express Internationalnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.