Balázs Andi összecsomagolt és elköltözött szerelmétől

Forrás: Balázs Andi/Instagram -
Balázs Andi szerelem koronavírus költözés fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi nehéz döntést hozott, és elköltözött kedvesétől, Gábortól. Nem csak őt, de kutyáit is kénytelen volt ott hagyni.

Balázs Andi úgy döntött, három hétre elköltözik otthonából. A pár idilli életét a koronavírus-járvány bolygatta fel, Gábor ugyanis elkapta a koronavírust, ráadásul a brit mutáns fertőzte meg.

Tizennyolc éve nem aludtak külön ágyban, most viszont addig, amíg Gábor tesztje negatív nem lesz muszáj nélkülözniük egymást.

"Mivel Gábor tesztje pozitív lett, én pedig jelenleg filmet forgatok, amint megtudtuk az eredményt, fogtam két bőröndöt, összepakoltam, fertőtlenítettem, és eljöttem otthonról, hogy megóvjam a kollégáimat akikkel jelenleg együtt dolgozom"

– mondta Andi a Borsnak, aki azt is elárulta, hogy Gábor tünetmentes, és szerencsére jól van.

"Rossz érzés, hogy egyedül ébredek, nincs ott Gábor. Ilyen hosszú idő még nem töltöttünk egymás nélkül, és nagyon hiányzik, ahogy a kutyusaink is, de tudom, hogy ezt is átvészeljük, és alig várom, hogy visszatérhessek a kis falkámhoz!"

-mesélte a színésznő.

Forrás: Balázs Andi/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.