Komoly segítséget ajánl Emilio: számára ez életmentő volt

diéta fogyás edzésterv fogyókúra Bódi Csabi edzés Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio és felesége Tina óriási változásokon mentek át az elmúlt időszakban. Életmódváltásukkal barátaiknak is szeretnének segíteni.

Az énekes számára életmentő volt a fogyás, hiszen a súlyfelesleg már kockára tette volna az egészségét is. Az szigorú étrendnek és rendszeres edzésnek köszönhetően ma már rá sem lehet ismerni. Emil örömmel osztja meg tapasztalatait, és ha kell még az edzésbe is besegít. Barátjának Bódi Csabinak felajánlotta, hogy örömmel lesz a mentora ha Csabi rászánja magát az életmódváltásra.

Emilio Forrás: TV2

„Szívesen lennék Csabi mentora. Örömmel segítenék neki a mozgásban, mert bár mi se voltunk sose nagy sportbajnokok, a lezárás előtt nagyon rákaptunk a mozgásra. Hetente 3-4 alkalommal edzettünk személyi edzővel, ami most már nagyon hiányzik nekünk. Ha majd lesz rá lehetőség szívesen edzenék Csabival, de még futni is elmennék vele, csak mozogjunk"

– mondta Emilio a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.